Onze shops:
Winkelwagen
Items: 0   Totaalprijs: € 0,00
hobbelpaardennl
Onze service
  • Voor 23:00u besteld, morgen in huis!
  • Kies uw afleverdatum
  • 30 dagen op zicht
  • Geen verzendkosten vanaf €19.95
  • 100% garantie & service
Volg ons op Facebook!

  facebook

Over Driewieler.nl

Driewieler.nl is een webshop van XL shop group BV.

Wie zijn wij?
XL shop group is ontstaan uit een samenwerking van een aantal partijen en personen die hun sporen hebben verdiend in de wereld van online, doelgroepbenadering en internetverkoop en dan met name gericht op kinderen en families.

LOOK@T BV // Guus Wolters en Peter (Bedros) Acu
Een van oprichters van de Xl shop group is LOOK@T BV te Oldenzaal. Dit bedrijf, eigendom van Guus Wolters en Peter (Bedros) Acu is in 1999 opgericht en is vooral bekend geworden van de site Kleurplaten.nl. Deze site is uitgegroeid tot een van de grootste familiesites in Nederland waar inmiddels bijna 100 miljoen kleurplaten zijn afgedrukt sinds het bestaan van deze site. Daarnaast ontwikkelt LOOK@T allerlei kinderproducten zoals kleurboeken, placemats en andere entertainment sites zoals Knutselpagina.nl, Puzzelfan.nl en Kindersites.nl.

Shoptimalisatie // Huib de Lange
De andere oprichter van de XL shop group is Huib de Lange. Huib de Lange werkte jarenlang aan het succesvolle KidsWorld concept, dat familievakanties aanbiedt voor gezinnen met jonge kinderen, waarbij de all-inclusive formule met animatie de basis vormt van dit succesvolle familievakantieconcept. Inmiddels is KidsWorldClub een onderdeel van de TUI groep (o.a. Arke en Holland International en Kras). Door jarenlange onderzoeken en analyses, gericht op verdere verbetering van de service en klanttevredenheid, heeft Huib veel kennis en ervaring opgedaan in conceptontwikkeling zowel offline als op internet. Inmiddels heeft Huib de Lange een eigen on-line marketingbureau.

De XL shop group is gevestigd in Oldenzaal, aan de Ainsworthstraat 16. Met een team van jonge medewerkers op verschillende disciplines wordt iedere dag gestreefd naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid, opzet en invulling van onze shops en aflevering van de orders. Door de flexibiliteit en alles in eigen huis hebben, kunnen we snel inspelen op wensen en behoeften van onze klanten. Wij stellen de klant centraal, tenslotte zijn zij het die ons het vertrouwen geven om hun bestelling te mogen afleveren.

XL shop group, "Thuis in online shoppen"

 

Bezoekadres:
Ainsworthstraat 16
7575 BT Oldenzaal
Telefoon: 088-1232728
Let op: Wij hebben geen voorraad op dit adres, driewielers kunnen alleen afgehaald of bekeken worden indien hier vooraf melding van is gemaakt.

Postadres:
Postbus 171
7570 AD Oldenzaal

Website: www.Driewieler.nl
E-mail: via ons: contactformulier

Nederland:
Handelsregister 54277639
BTW nummer NL851240045B01
Rabobank NL13 RABO 0166 4372 71

Belgie:
BTW nummer 0535.635.879

Voor overige landen:
IBAN-number: NL13 RABO 0166 4372 71
SWIFT/BIC CODE: RABONL2U
Vragen, retouren en klachten: Mail Driewieler.nl