Onze shops:
Winkelwagen
Items: 0   Totaalprijs: € 0,00
hobbelpaardennl
Populaire Producten
Puky - Touring rood - geel CAT 1S
99,95  77,95
Puky - Touring pink CAT 1S
99,95  78,95
Puky - Touring ocean CAT 1S
99,95  77,95
Puky - Cat 1L
129,95  94,95
Puky - Fitsch rood
59,95  54,95


Alle aanbiedingenPuky driewieler

De meest verkochte driewieler van Nederland is de Puky driewieler. Dit is niet zo gek, want Puky is wereldwijd marktleider op driewieler gebied. Het merk staat bekend om zeer veilige, degelijke en innovatieve produkten en worden gemaakt in Duitsland. Er zijn vele modellen in diverse prijsklassen, kortom; voor ieder wat wils.

Een Puky driewieler biedt de beste basis voor uw kind om te leren fietsen. De driewielers van dit merk staan bekend om de kwaliteit en functionele ontwerpen in een fraai design. U vindt bij ons een gevarieerd aanbod van dit merk en kunt op uw gemak een leuke Puky driewieler uitzoeken. Bestellen doet u online met de zekerheid van een snelle levering.

Puky driewieler
Puky driewielers worden gratis thuisbezorgd in 1 dag

Meer Puky driewieler
Puky Ceety
De exclusieve Puky Ceety. Een unieke driewieler

Meer Puky Ceety
Accessoires
Leuke accessoires als bellen, kinbeschermers met naam etc.

Meer AccessoiresPuky Driewieler met fraai design

Elke Puky driewieler in ons aanbod heeft een fraai design met een functioneel ontwerp. Puky is een merk dat als succesconcept is neergezet met als basis een unieke vormgeving voor alle driewielers. Het Duitse merk staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit van producten en biedt langdurige garantie op onderdelen. Aan veiligheid wordt met betrekking tot de ontwikkeling van kindervoertuigen veel aandacht besteed en de Puky driewieler wordt dan ook getest in een modern keuringscentrum.

Puky driewielers voor kind en ouder

U koopt natuurlijk een Puky driewieler voor uw kind, zodat er plezier aan kan worden beleefd met het zelf leren trappen. Bij de ontwerpen is er echter ook rekening gehouden met het comfort en gebruiksgemak voor de ouders. Uw kind leert trappen, sturen en remmen en als het te vermoeiend wordt, dan neemt u de controle over en maak je gebruik van de handige duwstang. Elke Puky driewieler biedt dan ook flexibiliteit en maximaal comfort.

In ons aanbod vindt u driewielers van Puky die geschikt zijn voor kinderen vanaf verschillende leeftijd. Zo maakt u altijd de beste keuze. Het is eenvoudig om de modellen met elkaar te vergelijken. Als u meer wilt weten over de specifieke kenmerken, dan bekijkt u alle details die beschikbaar zijn. Op die manier krijgt u een concreet beeld van de functionaliteit en mogelijkheden, zoals een verstelbare duwstang, type banden en rem.

Modellen

Puky heeft een groot assortiment aan modellen. De basismodellen tot de meest luxe uitvoeringen. Hoe luxer de uitvoering, hoe hoger de prijs. De verschillen zijn onder ander, een duwstang, stuurvergrendeling, vrijloopautomaat, veiligheidsriem, handrem en kiepbakje.

Speciaal voor hele jonge kinderen en hun ouders is er de Ceety Baby. Deze driewieler is van alle gemakken voorzien. Een comfortabele driewieler voor kinderen vanaf 10 maanden. Met een luxe zitting voorzien van 5-punts veiligheidsgordel bent u verzekerd dat u uw kindje op een veilige manier kunt vervoeren. Daarnaast heeft dit model voetenplank waar de voetjes van uw kleine op kunnen rusten terwijl u de wagen vooruit duwt. Voor uw eigen gemak is deze driewieler voorzien van een ruim boodschappenvak en een handige tas. De in hoogte verstelbare duwstang maakt de Ceety baby helemaal af.

Een ander veel verkocht model is CAT 1SP. De Puky comfort driewieler met luchtbanden, veiligheidsriempje en voetenplank. Ideaal voor kinderen vanaf 1 jaar. In eerste instantie kunnen zij plaats nemen en heerlijk voortgeduwd worden. Naarmate ze ouder worden, kunt u de voetenplank verwijderen zodat uw kindje mee kan trappen terwijl u de wagen duwt. Wordt uw kindje nog ouder en groter dan kunt u de duwstang gemakkelijk en snel los koppelen zodat uw kind heerlijk zelf kan fietsen.

Puky - Touring blauw CAT 1S

Een populaire driewieler is de Touring blauw CAT 1S. Dit komt door het unieke design en het stoere uiterlijk. Dit model is speciaal gemaakt voor de stoere jonge avonturier die zijn kleine lichaampje nog niet onder controle heeft en daarbij een beetje extra hulp nodig heeft. Deze driewieler met duwstang is eenvoudig en voordelig online in onze shop te bestellen.

Bijpassende accessoires

Heeft u de Puky driewieler van uw keuze gevonden? Combineer deze dan met de leukste accessoires. Speciaal voor de Puky driewielers zijn er accessoires verkrijgbaar zoals een driewielerbel, stuurmand, voetenplank, veiligheidsriem en kinbeschermer. Om uw driewieler een persoonlijk tintje te geven kunt u eveneens kiezen voor een kinbeschermer met eigen naam.

Online een Puky driewieler bestellen

Het is al een feestje om de leukste Puky driewieler voor uw kind uit te zoeken, maar het wordt nog leuker als u bedenkt dat uw kind er morgen of overmorgen al op kan fietsen. Wacht daarom niet langer en bestel uw favoriete driewieler. Het is gemakkelijk om de Puky driewieler online te bestellen en dankzij onze ruime voorraad kunnen wij uw bestelling vrijwel direct versturen. Online komt de afleverdatum direct in beeld en vanzelfsprekend is het mogelijk deze aan te passen indien de voorgestelde datum u niet schikt.