Onze shops:
Winkelwagen
Items: 0   Totaalprijs: € 0,00
hobbelpaardennl
Populaire Producten
Smoby - Be Move Comfort Pink
69,95  52,95
Smoby - Baby balade roze
89,95  69,95
Smoby - Baby driver comfort mixte
109,95  82,95
Smoby - Be Move Comfort Blue 2017
59,95  49,50
Smoby - Baby balade groen
89,95  62,95


Alle aanbiedingenSmoby driewieler

Een Smoby driewieler koop je eenvoudig online met keuze uit een gevarieerd assortiment. Wij bieden je driewielers van dit merk in de meest hippe kleuren en in verschillende thema’s. Elke Smoby driewieler in ons aanbod is al geschikt voor kindjes in de leeftijd vanaf 1 jaar en wordt met volledige garantie geleverd. Bestel en kies zelf de bezorgdatum.

Smoby Be Move
Smoby driewieler met duwstang vanaf 1 jaar

Meer Smoby Be Move
Be Move Comfort
Complete en voordelige driewieler vanaf 10 maanden

Meer Be Move Comfort
Smoby Baby Driver
Het topmodel van Smoby. De hippe baby driver serie.

Meer Smoby Baby DriverSmoby driewieler in hippe kleuren

Een Smoby driewieler vind je bij ons altijd in de meest hippe uitvoeringen. Daar staat het merk ook om bekend net als de leuke thema’s die aan de ontwerpen worden gekoppeld. Het van oorsprong Franse merk, dat in 1924 is opgericht is, is daarna overgegaan in Duitse handen en is nu onder de naam Smoby Toys in Spanje gevestigd. De Smoby driewieler wordt ontworpen met typische kenmerken.

Een van de kenmerken is bijvoorbeeld het metalen frame dat een stevige en sterke basis biedt en garantie geeft op het lang meegaan. Het metalen frame is dusdanig samengesteld dat de stabiliteit groot is, zodat er weinig kans is dat de Smoby driewieler kan omkantelen. Eveneens kenmerken voor de driewielers van dit merk zijn de kunststof banden waarmee de fietsjes zijn uitgerust. Dat heeft als voordeel dat de banden niet lek zullen gaan en bovendien kan er over iedere ondergrond op gefietst worden. Verder is elke Smoby driewieler in ons aanbod met een duwstand uitgerust, zodat je er ook als vervoermiddel voor je kind gebruik van kan maken.

Iedere Smoby driewieler heeft een thema en die komt in de naam, kleuren en afbeeldingen tot uiting. Zo kun je voor je zoon bijvoorbeeld een keuze maken voor de Cars driewieler en maak jij je dochter misschien wel heel blij met de driewielertjes van Hello Kitty of van Minnie Mouse. Zijn er nog veel meer leuke thema’s gekoppeld aan de ontwerpen en kun je deze op je gemak vergelijken om een keuze te maken.

Het voordeel van een Smoby driewieler, is dat je deze kunt gebruiken voor kinderen vanaf 1 jaar. Alle driewielers van dit model zijn zeer compleet. Ze beschikken allemaal minimaal over een veiligheidsriem zodat je je kindje goed vast kunt zetten in het zitje. Daarnaast zijn sommige modellen voorzien van veiligheidsbeugel, voetensteun en stuurbegrenzer. Stuk voor stuk opties die de Smoby driewielers extra geschikt maken voor jonge kinderen.

Ook voor wat oudere kindjes is de Smoby driewieler een goede keuze. Tegen de tijd dat je kindje zelfstandig kan en mag rijden, kun je de duwstang eenvoudig verwijderen. Je kindje kan nu zelf de omgeving verkennen en genieten van de driewieler. 

Als grootste online shop voor driewielers, hebben wij een ruim assortiment met Smoby driewieler modellen. Bekijk hieronder ons ruime aanbod. De Smoby driewieler van je keuze kun je meteen simpel online bestellen. Je ziet meteen de totale kosten en wanneer de bestelling wordt geleverd. De bestelling wordt standaard dertig dagen op zicht aangeboden.

Vandaag besteld, morgen in huis.